Zelf rapporten maken na training van 1 dag

Vaak denken mensen dat het maken van rapportages heel moeilijk is. De basis is vrij simpel, maar je kunt het zo moeilijk maken als je maar wilt, omdat ook alle Excel-functionaliteit tot je beschikking staat.

Je kunt slicers gebruiken voor een tijdsdimensie in je rapportage, draaitabellen maken om mooie overzichten te creëren en zo kunnen we nog wel even doorgaan. De basisfunctionaliteit van Exsion is recht toe recht aan. Voor de meeste rapporten heb je genoeg aan 1 dag training.

Wil je verder met Exsion? Dat kan. We hebben ook een training voor gevorderde gebruikers. Heel handig als je ingewikkelde rapporten wilt bouwen of optimaliseren.

Automatische verzending van rapporten

Je kunt gebruik maken van de Windows-taakplanner of die van Exsion. Daarnaast werken we ook samen met RBE, een onderneming die taakplanners maakt. Op basis van bijvoorbeeld een verandering in de database kan er een rapport gestuurd worden naar geselecteerde medewerkers, zonder dat er ook maar iemand aan te pas hoeft te komen.

Exsion neemt de autorisatie uit BC/NAV over.

Niet iedereen mag altijd bij alle gegevens. Exsion Reporting houdt daar rekening mee door de autorisaties van BC/NAV over te nemen, zodat gegevens niet bekeken kunnen worden door mensen waarvoor ze niet bedoeld zijn.