Trainingen & Workshops

Product-trainingen & Exsion Reporting trainingen en workshops

CORONA-VIRUS:
Vanwege corona geven wij voorlopig geen groepstrainingen meer bij ons op kantoor of op locatie. Deze trainingen worden voorlopig uitgesteld. We geven wel trainingen online. 1 op 1 of bedrijfs groepstrainingen (maximaal 3 personen). Ga via de button naar Eventbrite om een online training te reserveren.

Actie! 3 boosters = 2 betalen

Nieuwe Exsion boosters voor NAV en Business Central. 

Leer snel en online jouw rapporten sneller en overzichtelijker te maken met meer data en meer nauwkeurigheid. Maak gebruik van deze krachtige manier van leren en geef jouw vaardigheden en rapporten een boost. Deze verkorte opleidingen bevelen we aan als je al enige tijd met Exsion Reporting werkt en/of de basistraining gehad hebt. De online booster duurt 1 uur. Voor de kosten hoef je het niet laten: € 128,- incl. BTW per booster! Plan je ze alle drie in één keer in dan krijg je er 1 gratis. 

Je verdient de kosten voor deze workshops makkelijk terug doordat je minder tijd kwijt bent aan het maken van een rapport en omdat het rapport sneller werkt en overzichtelijker wordt!  

De boosters worden gegeven op dinsdag en/of donderdag. Geef bij het reserveren aan welke dag jou het beste uitkomt. Na het ontvangen van je aanmelding nemen wij z.s.m. contact met je op om jouw booster(s) in te plannen. 

We hebben de volgende boosters voor je bedacht:

Gebruik van methode


Hiermee leer je data gegroepeerd uit de database te halen, waardoor het rapport sneller en overzichtelijker wordt. Je maakt nu misschien gebruik van verschillende downloads die je combineert in Excel. Door gebruik te maken van de methode in de download kun je die stap overslaan. 

Joins

Je weet dat je verschillende tabellen uit de database kunt combineren. Met Exsion kun je daar een extra verfijning in aanbrengen. Exsion kent verschillende type joins, waardoor je met 1 download precies de gegevens krijgt die je wilt. Het wordt een beetje technisch maar je kunt bijvoorbeeld in 1 keer een selectie maken van klanten die niet betaald hebben (outer join) of een selectie van klanten die wel betaald hebben (inner join). Dit zijn twee voorbeelden van joins; we hebben er wel vijf! Het rapport wordt sneller, je hoeft minder aanvullende handelingen in Excel te doen. 

Expressies

Deze online workshop is voor de specialisten. We hebben hier al ons vernuft in gestoken want met een expressie kun je de kracht van een download combineren met een functie. Hierdoor wordt het rapport sneller en overzichtelijker. 


Meedoen met een Exsion booster?

Aanmelden Exsion training

Meld je aan op Eventbrite en selecteer de boosters die je wilt volgen

Product-trainingen

Onze product-trainingen zijn op verschillende manieren te volgen. Het opleidingsplan wordt in samenspraak met jullie opgesteld. Hierbij wordt gekeken naar diverse factoren, zoals jullie kennisniveau, de complexiteit van de dagelijkse werkzaamheden en jullie vaardigheden, evenals de beschikbare tijd.

Klassikale training1

Klassikale groepstraining

Een groepstraining door een trainer van HB Software.

on the job

Op jouw werkplek

1-op-1 begeleiding van je dagelijkse werkzaamheden op de werkplek.

online 1-op1 training

Online 1-op-1 training

1-op-1 begeleiding van je dagelijkse werkzaamheden op de werkplek.

Train de trainer

Train-de-trainerprincipe

We trainen de trainer van jullie bedrijf (de zgn. key-user). Deze key-user kan na deze training eigen medewerkers van het bedrijf trainen.

online groeps training

Online groepstraining

Online groepstraining vanaf twee personen via Teamviewer of Microsoft Teams.

e-learning.fw

E-learning

Via E-learning-programma’s van Microsoft.

Exsion trainingen

exsion-nav-basis-training-software-cursus

Exsion NAV/Business Central On-Premises | BASIS

Basistraining voor Microsoft Dynamics NAV/Business Central on premises | schrijf je in voor een groepstraining of een online 1 op 1 training

Info
exsion-nav-advanced-training-software-cursus

Exsion NAV/Business Central On-Premises | ADVANCED

Aanvulling op de Exsion NAV/Business Central on premises Basistraining | schrijf je in voor een groepstraining of een online 1 op 1 training

Info
exsion-business-central-basis-training-software-cursus

Exsion Business Central CLOUD

Leren werken met Exsion Business Central CLOUD | schrijf je in voor een groepstraining of een online 1 op 1 training

Info
exsion-ax-basis-training-software-cursus

EXSION AX | BASIS|

Leren werken met Exsion AX

Info
Meedoen met een Exsion training?

Aanmelden Exsion training

Geef bij de training van jouw keuze het aantal deelnemers aan (m.u.v. de gratis Exsion-basistraining, max. 1 per bedrijf bij een onderhouds- en helpdeskabonnement. Geef bij het invullen van de benodigde gegevens aan voor welke datum je kiest. Meld je aan en selecteer je training en cursusdatum op EventBrite.

Trainingen in 4 categorieën

Onze trainingen zijn opgedeeld in vier categorieën:

Implementatie

Onderdeel van een implementatie. Deze worden afhankelijk van de vaardigheden en de wensen van de klant op maat gegeven.

Op locatie

Trainingen op locatie van onze producten: Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen.

Open trainingen

Open trainingen. Bij het aanmelden via Eventbrite kun je lezen wanneer wij de open trainingen geven.

Online trainingen

We geven ook online 1 op 1 trainingen voor Exsion NAV/BC.
Kies voor een dag en dagdeel bij het aanmelden via Eventbrite.


Filosofie en werkwijze

Onze filosofie achter de trainingen is dat je na een korte uitleg onder begeleiding zelf aan de slag gaat. Deze vorm werkt het beste omdat de trainer direct kan inspelen op vragen van de deelnemers. De groepsgrootte is over het algemeen beperkt tot maximaal zes om de deelnemers te kunnen verzekeren van voldoende aandacht. Onze trainers zijn allemaal consultants met praktijkervaring en kunnen je een stap vooruit brengen in de praktijk.

Traininginformatie

LOCATIE:

De cursuslocatie is ons kantoor in Gouda. Er wordt geoefend op de Cronus-demodatabase. De groepsgrootte is maximaal 6 personen.

HOE MELD IK MIJ AAN:
Klik op de button "Tickets training". De inschrijving verloopt via Eventbrite.

GROEPSTRAINING:

Geef bij een groepstraining van jouw keuze het aantal deelnemers aan (m.u.v. de gratis Exsion basistraining, max. 1 per bedrijf bij een onderhouds- en helpdeskabonnement. Geef bij het invullen van de benodigde gegevens aan voor welke datum je kiest.

ONLINE TRAINING:
Kies voor een dag en dagdeel wat jou het best uitkomt.
Via Teamviewer of Microsoft Teams krijg je 1 op 1 les van onze Exsion docent.

RESTITUTIE: bij verhindering is restitutie van het lesgeld niet mogelijk. De training is echter wel naar een andere datum te verplaatsen of over te dragen aan iemand anders. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.

ANNULERING GRATIS EXSION TRAINING: bij de gratis Exsion-training gelden de volgende annuleringsregels:

Mocht je na reservering onverhoopt verhinderd zijn dan verzoeken wij je om dit uiterlijk 2 werkdagen van te voren aan ons door te geven. Als je zonder afmelding vooraf afwezig bent op locatie of geen afmelding stuurt voor een online training brengen wij de volledige trainingskosten in rekening.

BETALING: De betaling van een training kan je online voldoen. Op verzoek is betaling via factuur mogelijk. Hiervoor brengen wij € 25,00 aan administratiekosten in rekening.