Exsion nieuwsbrief februari 2020

Sneller klaar met werken!

Bovenstaand motto is onze doelstelling. Iedereen heeft het druk en heeft geen zin om allerlei saaie handmatige handelingen te moeten verrichten. Met Exsion Reporting kun je jezelf veel werk besparen en ben je eerder klaar met werken. In onze trainingen zetten we samen met jou de puntjes op de i. 

Wil je de nieuwste trucs en tips van ons weten? Boek dan een cursus in maart. Tijdens de cursus leren we je hoe je snel een rapport maakt volgens de regelen der kunst, zodat je de dag erna eerder klaar bent met je werk. Neem een collega mee en als je een helpdeskabonnement aanschaft, dan mag je bedrijf/werkgever 1 medewerker gratis naar onze opleidingen sturen*. 

* Bij een lopend onderhoud- en helpdeskabonnement heeft je bedrijf/werkgever na het eerste jaar recht op 1 gratis deelnemer bij de Exsion-basistraining. Weet je niet zeker of je hier recht op hebt, neem dan contact op met ons kantoor: 0182 580 411.

NIEUW! EXSION BUSINESS CENTRAL TRAINING

Speciaal voor Exsion Reporting Business Central hebben wij een opleiding ontwikkeld waarin we ingaan op de specifieke functionaliteit van de SAAS omgeving met Exsion.

Lees de hele niewsbrief